Cautare

58050 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (5.35 secunde)
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
Mai mira pe cineva ca, dupa ce si-a cainat copilasii pe care Bodu vrea sa-i lase pe drumuri, Gigi Becali a aparut ieri la televizor sustinand sus si tare ca a€žl-a facuta€œ el pe Bodu si ca si-a luat toata averea inapoi?
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
A scris doi ani la o carte pe care o lanseaza cu o luna inainte de Craciun, chiar la Targul Gaudeamus, pe 25 Noiembrie. ... Este o carte scrisa de un om care a trait in Romania, cunoaste societatea romaneasca.
De martisor darul meu pentru toti cei ce iubesc cartea: un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
Nasul partidului este Viorel Hrebenciuc, sponsor principal este Gigi Becali. ... Desi are bani, Gigi Becali nu a reusit sa formeze un partid serios si viabil. A fost o constructie artificiala, fara fundatie. A legat partidul de un club de fotbal.
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze.
Gigi Becali a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Fotbal Club, in care a vorbit despre anuntul retragerii din fotbal, despre controversele de la meciul Rapid - FCSB, dar si despre Razvan Burleanu, presedintele FRF.
"Noua mea carte Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari a iesit saptamana trecuta de la tipar, spre bucuria celor ca au asteptat-o cu atata caldura. ... Cu acest prilej, Ligia Pop, Izabela Panescu si Carmen Negoita vor oferi o demonstratie culinara.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Din partea presedintelui, e un exemplu prost, o invitatie la incalcarea legii. Sa ciocnesti cupe de sampanie cu Gigi Becali, la ceas de seara, inseamna sa dai girul Presedintiei tuturor mitocaniilor, aberatiilor si ilegalitatilor produse de personajul Jiji.
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvaluit o informatie de ultim moment primita de la Gigi Becali, conform careia au existat, vineri, discutii directe intre Edjouma si reprezentantii clubului maghiar Videoton.
Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.
Cel ales presedinte al romanilor in iarna, in urma unei campanii facute mai mult prin mijloace neconventionale, decat in cele traditionale, atente in acele vremuri mai mult la prestatia altor actori ai scenei politice autohtone, se pare ca a si cheltuit pe masura pentru a se cocota in cel mai inalt scaun al statului.
Dupa ce a rezolvat transferul lui Deian Sorescu, Gigi Becali s-ar fi reorientat catre unul dintre favoritii sai din Superliga, pentru care ar fi dispus sa plateasca nu mai putin de doua milioane de euro.
Seful departamentului pentru afaceri europene, Adrian Ciocanea, are obiectii in ceea ce priveste candidaturile mai multor persoane politice pentru un loc in Parlamentul European. El a facut referire, intr-o conferinta de presa, la listele partidelor pentru euroalegerile programate in noiembrie.
google-analytics.com